Luk menu
Sund i kroppen thumbnail

Senior hold – Jumping® Fitness og bevægelse

Senior bevægelse er utrolig vigtig fordi kroppen er et bevægeapparat og skal holdes i gang hele livet, ellers bliver kroppen rusten i leddene og kroppen bliver stiv og svær at få med rundt.

Det er ikke kun muskler og led der skal holdes i gang, det skal hjerte, lunger, mave, tarme, også for at kroppe har det godt.

Der er også den del af kroppen som skal være i balance for ikke at blive svimmel bare ved at gå.

Kroppen skal også have sin social side stimuleret, ved at mødes med andre til en god gang bevægelse, så der er mange gode grunde til at komme til sundikroppen.dk.

Her kan vi lave hold til bevægelse som gymnastik.

Men også på nogle specielle små trampoliner, som er fantastiske til at sørge for, at alle kan bevæge sig på den, uanset om der er sildigt, mangel på korsbånd eller menisk, diskusprolaps eller andet ryg besvær.

KORT SAGT, Alle kan jumpe som det hedder på smart ungt sprog.

Den bevægelse der er på en trampolin er utrolig god fordi den tager trykket ud af bevægelsen og der ved gør det ikke ondt, heller ikke næste dag.

Pulsen komme op og ned hele tiden. Som hold, vokser holdet sammen og bliver bedre og bedre hele tiden. I takt med at i lære de bevægelser der er på en trampolin, bliver i også stærkere og derved styrkes hele kroppen.