København afdeling

København afdeling hos lægeeksamineret Health Mentor Alberte Engsbye

Vil du spise dig fra syg til rask?

Ønsker du en krop i balance? Og hvor dine ubalancer ikke skal stå i vejen for din hverdag?

Min baggrund i at rådgive og undervise i dette:

  • Lægeeksamineret holistisk Health mentor
  • Fitness instruktør
  • 1:1 Forløb fysisk og online
  • Laboratorietest og homøpati
  • Vejledning i kosttilskud og ampulkurer

Min holistiske tankegang udspringer fra at jeg ser hele mennesket som en helhed, samt at alt hænger sammen og derfor arbejder jeg med hele DIG.

1:1 forløb

Jeg tilbyder 1:1 forløb fysisk on online for alle dem som ønsker at spise sig ud af sygdomme, inflammation og ubalancer i kroppen.

Ved et 1:1 forløb fokuserer jeg kun på dig og dine ubalancer. Ved at udfylde en speciel journal inden start kan jeg allerede danne mig et overblik over din krops henvsiningstegn og fortælle dig hvor vi skal gribe ind på kosten, vanerne og sindet.

Mine forløb er ikke et quickfix, men en livsstilsændring hvor du lærer hvordan du skal holde din krop i balance og i base, ved at indtage de fødevarer din krop beder om, samt undlade de fødevarer der skyld i inflammation i kroppen.

Kan du relatere til acne, udslæt, oppustet, forstoppelse, migræne, menstruationssmerter, psoriasis eller irritabel tyktarm? SÅ er dette forløb for dig!

Holistisk mentor

At spise sig ud af ubalancer i kroppen handler ikke kun om kosten. Men også om sindet, livsstilen og genetik. Er det værd at leve et liv hvor dine problematikker forstyrre din hverdag? Jeg hjælper dig med at forstå din krops henvisningstegn, for at vi sammen komme ri mål med en krop der er i base og ikke syre-

Jeg hjælper dig med at udrydde og forebygge sygdomme, inflammationer og livsstilsygdomme. Som mentor hjælper jeg mennesker i alle aldre. Så kan du yderligere nikke ja til træthed, uren hud, dårlig fordøjelse maveproblemer, astma, søvnproblemer eller ømme muskler, samt en udkørt krop?

Så kontakt mig i dag

LABORATORIETEST, HOMØPATI, KOSTTILSKUD OG AMPULKURER:

Min uddannelse er lægeeksamineret og derfor biokemisk, hvilket giver mig en ret til at arbejde med de bedst test fra USA, som giver de prævise resultater vi har brug for. Jeg arbejder med landets bedste kosttilskud og guider dig i retningen af hvad din krop mangler af næring, vitaminer og mineraler.

Somme tider for at kroppen kan blive 100% rask og i balance, støtter vi op med homøpati og ampuller, som er naturmedicin der skaber ligevægt i kroppen og en ekstra forsyning af nærings stoffer og ilt til cellerne.

ER DU INTERSSERET I AT HØRE MERE OM HVAD JEG KAN TLBYDE?

Du er velkommen til at ringe på telefon (+45) 60 19 01 04, sende mig på alberte5220@icloud.com eller skrive til min instagram alberte_engsbye.

(+45) 22 66 09 29
ig@sundikroppen.dk
Book online