Luk menu
Sund i kroppen thumbnail

”Get fit” – slankekoncept ud over det sædvanlige

”Get fit” gør det muligt for DIG, at nå dine personlige mål i form af kostomlægning, bedre og sundere livsstil mm. Dette koncept har til formål, at rådgive og vejlede dig om, hvordan du opnår dine personlige mål, meget hurtigere og meget nemmere end du nogensinde har kunne forestille dig.

Vores erfaring er at rigtig mange af vores kunder har oplevet gennem tiden ikke at kunne tabe sig. De har prøvet rigtig mange forskellige kure, hvor de har tabt sig 8 kg og efterfølgende taget 12 kg på igen. Den såkaldte yoyo vægt gennem flere år.

En af grundene til dette er, når hjernen og kroppen ikke taler sammen, ved hjernen ikke hvad der er på ”lager” og kroppen er designet fra moder naturs side, på at spare. Da det ikke var sikkert, at man fik noget at spise hver dag. Når man starter en kur, vil kroppen slippe ca 8-10 kg, hvorefter vægttabet stopper, fordi hjernen ikke er med.

Hvis man ønsker et større vægttab der holder, er man nød til at få hjernen og kroppen til at tale sammen. Den del af kroppen som har med forbrænding at gøre, hedder c1 og c2, hvilke sidder i nakken.

Så hvis din nakke er låst og du har oplevet alverdens kure uden at komme i mål, er det højst sandsynlig fordi at c1 og c2 er fast låst.

Derfor skal nakken være ”sluppet”- det er den måde vi har gjort det i årevis og har haft stor succes med dette.

At få sluppet nakken foregår hos ondtikroppen.dk

Kostplaner og livsstilsændringer udregnes efter hver enkelt kundes ønsker om et evt. vægttab eller blot om ønsket om en bedre og sundere livsstil eller om det er kostplan i forhold til præstations fremme.

Vi laver en personlig screening af hver enkelt. Dvs. alle kostomlægnings programmer udregnes individuelt ud fra hvem du er – og også ud fra hvilke ønsker du selv har.

Når man starter en livsstilsændring hos sund i kroppen, vil denne være inkl. rådgivning og svar på alle spørgsmål via sms i den periode forløbet kører.

Ligeledes bliver du fulgt nøje i form af vejning, motivation og tilbagefaldsforebyggelse.

Det vigtigste at pointere er, at alle disse programmer virker!

Hvis du bruger vores guidning igennem forløbet, så er der hurtigt tydelige resultater.

Via denne viden vi er i besiddelse af, er det muligt at være medbestemmende i hvor hurtigt skal det gå, skal jeg tabe 5 kg lyn hurtigt eller skal jeg tabe mig meget over lang tid osv.

Igennem livsstilsændringen er der ikke restriktive planer du skal følge. Men du lærer igennem perioden, at vide hvor meget du må spise, hvad du bør spise og hvad du skal spise. Igennem denne læring er du klar til at stå på egne ben efter et forløb.

ALT ER MULIGT!! DER FINDES KUN LØSNINGER FREM FOR BEGRÆNSNINGER!

Hvorfor har kosten så stor betydning?

Der kan være mange årsager til kroppen ikke fungerer optimalt på den kost mennesket dagligt indtager.

At kostens betydning skulle have indflydelse på sindet bliver næsten helt negligeret, til trods for man i dag ved at hjernens kemi spiller en rolle hos mennesker.

En spændende ting, at se nærmere på er, at hvis man har sunde kostvaner udløses der et stof i hjernen kaldes Serotonin. Serotonin er et af hjernens belønningsstoffer. Ved højt indhold af dette reduceres menneskets følelse af uro og angst. Serotonin giver velvære og indre ro, styrker koncentrationsevnen, vores sociale adfærd og giver bedre søvn. Dvs at sund kost øger serotonin niveauet i hjernen. Serotonin dæmper depression og stress.

Serotonin er nervetransmitter signalstof som påvirker forskellige receptorer i hjernen og dermed har forskellige effekter på forskellige celler. Serotonin er med til at dirigere ro, søvn indlæring og humørkontrol. Generelt giver nervetransmitteren Serotonin afstresning, afslapning og bedre humør. Hvis man mangler Serotonin pga. dårlig ernæring, føler man sig stresset og nedtrykt, og alvorlig mangel på Serotonin kan give sygelige tilstande, humørforstyrrelser og adfærdsforstyrrelser, som f.eks. depressioner, neuroser, autisme, selvmord, vold, manglende selvkontrol, manglende selvaccept og selvværdsfølelse samt panikangst og tvangshandlingsmønstre.

Derfor med alt den viden er det SÅ vigtigt at alle er opmærksom på korrekt ernæring- uanset om man er overvægtig og ønsker at tabe sig eller om man har nogle andre vanskeligheder eller sygdomme og ubalancer i kroppen.

Sammenholdt vil mennesket, uanset alder eller vanskeligheder, opleve bedre velvære med komplet tilrettelagt livsstilsændring. En komplet tilrettelagt livsstilsændring vil styrke det hele menneske i balance, således at organismen har nemmere ved igen at tilpasse sig ligevægt i kroppen. Dvs. mennesket bliver igen selvregulerende.

For mere info kontakt lægeeksamineret Sundhedsrådgiver Iben Engsbye på 22660929🥑