Luk menu
Sund i kroppen thumbnail

Vidste du at…

Størstedelen af danmarks befolkning lider af forstoppelse og oppustethed – hvilket oftest fører til diagnosen ”nervøs tyktarm”, hvor man bliver bedt om at leve af HUSK. Og leve med diagnosen.

Vores Jumping fitness og FBW er en sikker garanti imod ovenstående, da motionsformerne giver fuld bevægelse af diafragma.

”Diafragma er en kæmpe muskel, som adskiller dit hjerte/lunge og tarmsystem, i en op og ned af gående sammentrækning, hvilken aktiverer bevægelsen i hele lungesystemet, men vigtigst af alt og en meget overset factor, påvirker det mave/tarmsystemet. Når diafragma fungerer normalt stimulerer tarmsystemet således dette fungere og arbejder normalt.”

For at undgå Forstoppelse og oppustethed, er det vigtigt at du får aktiveret din diafragma til at arbejde optimalt.

Dette kan gøres med vores Jumping fitness og FBW, som træner diafragma og der igennem sikre at dit mavetarmsystem arbejder normalt. Hvorfor forstoppelse, oppustelighed og nervøs tyktarm ikke længere er en risiko.

 

Undervisning i legemsøvelser efter særlig praksis

Enhver form for vores undervisning, gennemføres med det formål, at bibringe deltageren en opøvelse af fysikken.

Undervisningen kan gennemføres som holdundervisning eller som individuel undervisning (personlig trænere) Undervisningen er tilrettelagt som et undervisningsforløb med et program og med en instruktør der er tilstede under hele forløbet.