Luk menu
Sund i kroppen thumbnail

Kostvejledning

Kostvejledning hos Sund i kroppen – din vej til en sund livsstil

Hos Sund i kroppen i Odense tilbyder vi kostvejledning skræddersyet til netop dig, uanset om du ønsker livsstilændringer, vægttab, præstationsfremme eller noget helt andet. Vi spørger grundigt ind til dine problemer og vejleder dig i den rigtige retning, hvor vi kommer med brugbare forslag og ideer.

Hovedformålet med kostvejledningen er at få rettet op på dine ubalancer i kroppen, hvilket gøres igennem kosten og evt. kosttilskud.

Kostvejledningen kan foregå både som familievejledning eller som individuel vejledning.

 

Kostvejledning handler ikke kun om vægttab

Kostvejledning handler ikke nødvendigvis kun om vægttab, men er også relevant for dig, som har andre vanskeligheder. Det kan for eksempel være i form af hovedpine og migræne, lavt energi-niveau, stress og uro i kroppen, depression, blodsukkerproblemer, astma og allergi, eksem og hudproblemer, hormonelle ubalancer, gigt, skader & andre plager i dine led, autoimmune sygdomme som psoriasis, stofskiftelidelser, ADHD, Asperger eller autisme.

 

Kostvejlednings samtale

Alle kostvejledninger indledes med en samtale, som klarlægger, hvad du ønsker hjælp til. Vi afklarer samtidig hvordan og hvor langt forløbet skal være. Vi spørger ind til dine ubalancer eller din sygdom, din fordøjelse, immunforsvar, intolerancer, hud, led og muskler, energiniveau, din psyke, søvn, motionsvaner og selvfølgelig kostvaner.

Du vil få dage efter kunne hente din personlige kostplan, tilpasset præcist til dig.

Sammen tager vi selvfølgelig hensyn til, at der er en hverdag og en familie, som skal kunne følge med i processen.

Der vil evt. blive givet nogle bud på kosttilskud, som kan være gavnlige for netop dig og dine vanskeligheder.

Du kan læse meget mere om vores kostvejlednings-tilbud hos Sundhedshuset Engsbye.

 

”Get fit” – slankekoncept ud over det sædvanlige

”Get fit” gør det muligt at nå dine personlige mål i form af kostomlægning, bedre og sundere livsstil m.m. Læs mere om dette koncept.

 

Kostvejledning til mennesker med udviklingsforstyrrelser

Som certificeret ADHD Sundhedsvejleder kan vi vejlede børn, unge og voksne med ADHD og andre udviklingsforstyrrelser til en sundere og nemmere hverdag igennem kosten. Læs mere om dette på Sundhedshuset Engsbye.

 

For mere info kontakt lægeeksamineret Sundhedsrådgiver Iben Engsbye på 22660929🥑