Jumping fitness

Vi tilbyder jumping fitness i Odense

Hvad er jumping fitness?

Jumping® Fitness er et dynamisk fitnessprogram med 15 grundtrin, som udføres på specialudviklede Jumping® PROFI trampoliner. Vi hopper ikke højt, som man fx gør på havetrampoliner. I stedet er trampolinerne lavet til at trykke ned: Det gør, at du har fuld kontrol over din krop og dine bevægelser på trampolinen, og derfor er jumping fitness velegnet for alle.

Motionsformen er såkaldt højintensitets-intervaltræning (HIIT), der er kendetegnet en cyklus af sessioner med høj intensitet efterfulgt af korte pauser. HIIT er dokumenteret som en effektiv træningsform, hvis man har et ønske om høj forbrænding, uden det påvirker muskelmassen negativt.

I en almindelig times jumping fitness kommer alle grundtrin i brug til sange i forskelligt tempo, og efter hver sang er der en kort pause. Musikken, fællesskabet og stemningen i lokalet gør hver træning til en fest, og vi har altid plads til nye – uanset baggrund, alder og niveau.

Husk!

At medbringe håndklæde, drikkedunk og indendørssko. Kom gerne senest 10 min. før timen går i gang.

Af hensyn til dig, anbefales det IKKE at jumpe, hvis du er gravid. Vælger du at jumpe selvom du er gravid, er dette 100% på eget ansvar.

Har du hjerteproblemer konsulter læge inden.

Personlig max vægt er 120 kg. (Vejer du 120 kg eller derover, skal du ikke holde dig tilbage for at komme, vi skal nok hjælpe dig, så du kan komme i gang).

Hvad er jumping fitness hos Sundhedshuset Engsbye?

Vores vision er, at vi er stedet for ”det hele menneske i balance”. Det vil sige, at vi møder dig der, hvor du er, for hos os er alle er lige meget værd. På vores hold mødes de unge med dem på 70+, og de skadede står side om side med dem, der kommer for at optimere kondition. Vi rummer dem, der kommer for at få mental ro lige så meget som dem, der kommer for at have det sjovt. Fysiske og mentale udfordringer er derfor aldrig en grund til ikke at træne hos os.

Jumping fitness hos os er derfor noget ganske særligt: Pulsen og forbrændingen er høj, men samtidig er her plads til alle. Det er ikke et krav at være god eller at kunne følge med for at være med. I stedet opfordrer vi til, at alle lytter til kroppen og tager de pauser, den beder om. Men vi hepper også på jer, når I presser jer selv.

Alle vores instruktører er uddannet i jumping fitness, og har derudover taget vores eget kursus i kroppens anatomi, som gør dem i stand til at undervise efter vores principper: Vi udfører ingen trin eller bevægelser, der ikke har til formål at styrke musklernes funktion.

Dermed sikrer vi, at ingen får skader af at træne hos os. Så her er intet overladt til tilfældighederne, og vi gør aldrig noget for sjov – selvom det virkelig er sjovt, når vi gør det!

Vi tilbyder flere forskellige hold, som med fordel kan kombineres, så du både får kardio- og styrketræning. Styrketræningen udføres på eller ved siden af trampolinen, og vi bruger både kroppens egen vægt, elastikker og håndvægte.

Vores hold:

  • Jumping fitness er de ”almindelige” timer, hvor de 15 grundtrin tages i brug i forskellige kombinationer og i varierende tempo.
  • Pump jump er en time, hvor vi laver styrketræning til hver tredje sang.
  • Fatburner er en time, hvor vi løber til hver tredje sang.
  • Tabata jump er skiftevis jump og styrke hele timen igennem
  • Red Light er en time i rødt lys, hvor træningen består af fem sange i træk uden pause, efterfulgt af fem sessioner med styrke. Den cyklus gentages to gange.
  • Deep Blue er en time i blåt lys, hvor særligt udholdenheden trænes. Timen slutter med en længere styrkesession.
  • 1 Hour er en time i moderat tempo uden pauser.
  • Fusion er styrketræning med elastikker og sliders. Vi varmer op og slutter med jump, resten er styrkesessioner med pauser imellem.
  • Full body workout er et styrketræningsprogram, som vi har udviklet efter vores egne principper. Her bruges kun kroppens egen vægt.

Vi vægter fællesskabet højt, udviser omsorg for hinanden og energien huset er helt speciel. Det vil du opleve, hvis du kommer og jumper med os!

(+45) 22 66 09 29
ig@sundikroppen.dk
Book online